Presentación dos meus productos, para a súa venda
O mel, nalgunhas das variedades, coas que traballan as miñas abellas.
Os enxames, feitos con dedicación, coidado, e revisados para sua posta en funcionamiento.
O Mel de Galicia é un producto natural e fresco, donde tradicionalmente é escuro e moi intenso sensorialmente, de breixos, castiñeiros, e carballos. Producido de forma artesanal, e coas debidas atencións na elaboración, perminten conservar tódalas súas propiedades.
Beneficios, O mel é un producto moi nutritivo e con importantes características terapéuticas, xa que é unha fonte de azucres simples, de fácil asimilación, proteínas con aminoácidos esencias, oligoelementos, como o fósforo, o sodio, o potasio e o ferro, e vitaminas (entre as que destaca a vitamina C).
A súa capacidade enerxética e reconstituínte, proporciona unha maior resistencia ao cansanzo, tamén ten propiedades antisépticas e sedativas que melloran a cicatrización e a rexeneración da pel. Por iso mesmo, moitos deportistas inclúen o mel antes, durante e despois do adestramento.
Dedicarme a apicultura foi una decisión sinxela, porque as abellas formaron parte da miña vida sempre.